Si tu poti citi in palma! Afla ce-ti dezvaluie linia inimii

Nicio mana nu arata exact ca alta. Chiar si la acelasi om, liniile de la mana dreapta nu sunt la fel ca cele de la mana stanga, mai ales ca au si semnificatii diferite.  Analizeaza-ti palmele si vezi ce-ti dezvaluie liniile din ele.

 

Studierea cu atentie a liniei inimii din palma iti poate transmite mesaje importante.

A. Linia inimii incepe de la baza degetului mijlociu si se continua, usor curbata, catre degetul mic. Daca linia inimii arata si la tine la fel inseamna ca esti genul de persoana care face decizii intelepte, esti independenta, ambitioasa, inteligenta si ti se potrivesc pozitiile de lider. De obicei, nu te ataci la vorbele celor din jur.

B. Daca linia inimii porneste dintre aratator si degetul mijlociu, inseamna ca esti o fire care apeleaza la bunul simt cand vine vorba de luarea unei decizii. Cei din jurul tau se incred in tine pentru ca esti o persoana calma si calda, insa actionezi cu precautie si ezitare.

C. Daca linia inimii incepe de la baza degetului aratator, te asemeni mult cu persoanele care au linia inimii de tipul A. Cu alte cuvinte, esti genul de persoana care iese in evidenta in mod inteligent si stie cum sa faca fata provocarilor care ii ies in cale.

D. In cazul in care linia inimii este pozitionata intre degetul mare si aratator, dupa care se continua catre degetul mic, inseamna ca esti o persoana blanda, care are tot timpul intentii bune. Nu iti lipsesc rabdarea si grija fata de celelalte persoane.

loading...
Share Google+ Pinterest