Ti s-a intamplat sa arunci legume pentru ca nu le-ai folosit la timp, insa exista niste trucuri care te vor ajuta sa le prelungesti viata.
Sigur nu stiai asta! Cum sa pastrezi legumele ca sa tina mai mult!
Morcovi - Taie-i la capete si pastreaza-i intr-un recipient inchis sau inveliti intr-o carpa umeda.
Telina - Pastreaza intr-o carpa umeda pusa in frigider.
Usturoi - Trebuie tinut intr-un loc rece si intunecat, nu in frigider.
Ceapa - Trebuie tinut intr-un loc rece si intunecat, dar aerisit.
Ciuperci - Tine-le in frigider, in ambalajul in care le-ai cumparat.
Ardei gras - Tine-i la frigider, intr-o punga din plastic.
Cartofi - Pune-i intr-o punga de hartie si tine-i intr-un loc intunecat si racoros.
Rosii - Pot fi tinute timp de doua saptamani intr-un vas, pe masa din bucatarie.
Castraveti - Pot fi tinuti in frigider, intr-o carpa umeda.
loading...