Sigur nu stiai asta! Cum sa pastrezi legumele ca sa tina mai mult!

Ti s-a intamplat sa arunci legume pentru ca nu le-ai folosit la timp, insa exista niste trucuri care te vor ajuta sa le prelungesti viata.

Morcovi - Taie-i la capete si pastreaza-i intr-un recipient inchis sau inveliti intr-o carpa umeda.

Telina - Pastreaza intr-o carpa umeda pusa in frigider.

Usturoi - Trebuie tinut intr-un loc rece si intunecat, nu in frigider.

Ceapa - Trebuie tinut intr-un loc rece si intunecat, dar aerisit.

Ciuperci - Tine-le in frigider, in ambalajul in care le-ai cumparat. 

Ardei gras - Tine-i la frigider, intr-o punga din plastic.

Cartofi - Pune-i intr-o punga de hartie si tine-i intr-un loc intunecat si racoros.

Rosii - Pot fi tinute timp de doua saptamani intr-un vas, pe masa din bucatarie. 

Castraveti - Pot fi tinuti in frigider, intr-o carpa umeda.

sursa

loading...
Share Google+ Pinterest