Uneste-ti mainile si observa daca aceste linii din palma se aliniaza! Uite ce inseamna!

Crezi in cititul in palma? Ei bine, de acum inainte nu trebuie sa mai cauti o cititoare care sa iti prezica viitorul, o poti face singura.
 

Daca vrei sa stii cum va arata viata ta si ce iti rezerva viitorul, tot ce trebuie sa faci este sa privesti prima linie din palma, imediat sub degete. Se numeste linia casatoriei si iti poate spune multe despre relatiile tale. Pune-ti palmele una langa cealalta si observa pozitiile celor doua linii.

Daca liniile sunt la acelasi nivel - Esti sensibila, ai bun simt si nu iti plac lucrurile bruste. Ai putea sa te casatoresti cu cineva cu care este toata lumea de acord. Familia ta iti va place si accepta sotul.

Daca linia din palma dreapta este mai sus - Te-ai putea casatori cu o persoana mai in varsta ca tine. Reusesti sa vezi totul in persoanele de langa si nu te intereseaza ce crede lumea. Nu urmezi standardele sociale si faci ce vrei.

Daca linia din palma stanga este mai sus - Esti agresiva, iti plac provocarile si adori oamenii pasionali. Te-ai putea casatori cu o persoana mai tanata sau straina. Iti plac provocarile si lucrurile neconventionale.

loading...
Share Google+ Pinterest