Vrei sa slabesti? Alimentele astea iti subtiaza talia in doar o saptamana

Daca abdomenul tau te face sa ai mai putina incredere in tine, nu intra in panica. Motivul pentru care esti pufoasa in zona mediana ar putea fi balonarea, nu grasimea.

Un sistem digestiv lent este vinovat pentru balonare, in special la femeile de peste 40 de ani. Cu toate acestea, cercetarile sugereaza ca iti poti stimula digestia facand cateva schimbari simple in dieta ta zilnica.

In doar o saptamana vei avea un abdomen mai plat si vei intra mai usor in hainele care nu iti vin bine.

Adauga in dieta doua tipuri de fibre - Incepe ziua cu cereale la micul dejun care sa iti ofere doza zilnica de fibre. Alege unele cu fibre insolubile, precum cele din tarate, si unele cu fibre solubile, din psyllium.

Adauga in dieta alimente bogate in potasiu - Bananele si cartofii, de exemplu, iti ajuta corpul sa scape de excesul de apa din corp, subtiindu-ti talia. 

Renunta la sare si zahar - Sodiul te face sa retii apa si sa te balonezi. Renunta la alimentele sarate si consulta intotdeauna etichele.  Nu digeram complet indulcitorii saraci in calorii. Bacteriile din intestinul gros ii fermenteaza, transformandu-i in gaze.

Mananca iaurt probiotic - Se pare ca un dezechilibru al bacteriilor din sistemul digestiv poate duce la balonare.

loading...
Share Google+ Pinterest