4 semne ca partenerul tau este sufletul-pereche

De multe ori avem impresia ca am gasit partenerul perfect, sufletul-pereche cu care sa ne petrecem restul vietii. Iata patru semne importante care iti arata daca iubitul tau este, intr-adevar, jumatatea ta sau nu.Te simti confortabil in preajma lui

Iubitul tau este sufletul-pereche daca nu trebuie sa te straduiesti prea mult sa-l impresionezi si daca nu te simti "incordata" cand te afli in preajma lui. Daca esti in largul tau cand petreci timpul cu el, e clar. Sunteti sortiti unul altuia.

Va intelegeti din priviri

Se spune ca oamenii compatibili se inteleg fara prea multe vorbe. Asadar, daca iti intelegi partenerul din priviri sau daca stii deja ce urmeaza sa-ti spuna ai toate sansele sa fi intalnit iubitul ideal. Sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Poti vorbi cu el despre orice

De la probleme de serviciu pana la probleme de familie, dureri menstruale sau programari la coafor. Partenerul potrivit pentru tine trebuie sa te asculte si sa te inteleaga, sa fie alaturi de tine mereu si sa nu te ia peste picior cand astepti de la el un sfat serios. Bineinteles, tu trebuie sa faci acelasi lucru cu el.

Va mai si certati

Daca totul este orbitor de "roz" in relatia voastra, ar trebui sa-ti pui semne de intrebare. Ori nu comunicati suficient, ori fiecare isi vede de viata lui, adica va plangeti prietenilor cand aveti probleme si nu stiti ce-l macina pe celalalt, caz in care poate fi vorba mai mult de o relatie pasagera, ori si-a gasit si alte "distractii" in afara de tine, asa ca se simte mereu vesel. Asta pentru ca multe cupluri care au ramas impreuna toata viata au recunoscut ca relatie adevarata fara mici certuri nu exista. Totul tine de cat de bine stiti sa va impacati.

 

loading...
Share Google+ Pinterest