Asta e cea mai rea soacra din lume! Nu o sa-ti vina sa crezi ce i-a facut nurorii sale insarcinate!

O femeie insarcinata a scris o scrisoare despre soacra sa care isi merita titlul de "cea mai rea soacra din lume". Trebuie sa afli ce i-a facut.


Semnandu-se "Mamica trista", femeia a explicat in scrisoare ca a avut o relatie buna cu soacra sa in timpul celor sase ani de casatorie cu sotul sau. Pana cand soacra a socat-o.

"Sunt insarcinata cu primul nepot al familiei. Eu si sotul meu am decis de comun acord ca nu vrem sa stim sexul copilului inainte de nastere. 

Soacra noastra s-a infuriat cand a aflat decizia, desi am incercat sa o imbunez, alegand obstetricianul pe care il alesese si permitandu-i sa vina cu mine la programari. A continuat sa aduca problema sexului copilului de fiecare data", isi incepe "Mamica trista" povestea.

Femeia a fost surprinsa cand si-a vazut soacra zambit la cabinetul medicului sau.

"Cateva zile mai tarziu am inceput sa primesc mesaje de la membri ai familiei care ma felicitau pentru fetita pe care urma sa o am. Soacra mea aflase informatia de tehnicianul de la ultrasunete, un prieten al ei, apoi anuntase pe toata lumea", spune femeia.

Mamica sustine ca s-a simtit ranita si tradata de actiunile mamei sotului sau, asa ca cei doi au decis sa o excluda pe soacra din procesul nasterii celui mic. 

loading...
Share Google+ Pinterest