Care sunt tipurile de sex pe care trebuie sa le incerci cel putin o data in viata

loading...


Viata ta sexuala are nevoie de un stimulent? Incearca sa faci dragoste in moduri noi, pe care nu le-ai incercat pana acum. Iata ce sa treci pe lista ta de dorinte.

Sex din obligatie - Nu ai nevoie de ocazie pentru a face sex. Daca il faci doar pentru ca trebuie ai foarte multe sanse sa iti intaresti relatia. In plus, sexul este foarte bun pentru a scapa de stres si tensiune.

Sex care implica toate simturile - Legati-va la ochi, puneti-va casti care impiedica zgomotele si ramaneti complet silentiosi. 

Sex de tipul "am putea fi prinsi" - Nu iti spunem sa mergi in toaleta restaurantului, insa incercati sa iesiti din zona de confort. De exemplu, faceti sex cu lumina aprinsa sau in mijlocul sufrageriei.

Sex fara...sex - Expertii sunt de acord ca intensitatea satururilor si a atingerilor se poate pierde in relatiile pe termen lung. De aceea, renunta la sex si incearca sa te concentrezi doar pe preludiu.

Sex intreaga zi - Incepe de dimineata, trimitandu-i mesaje sexy partenerului. Continua intreaga zi iar la sfarsitul zilei vei avea parte de actiune de calitate. 

loading...
Share Google+ Pinterest