Ce inseamna cand iti visezi fostul iubit

Ti s-a intamplat probabil sa iti visezi fostul iubit, exact in momentul in care credeai ca ai trecut peste. Nu dispera! De fapt, obisnuim sa ne visam mai des fostii iubiti decat pe actualii. Iata care este explicatia.

 

Statistic, 29% din oameni isi viseaza noaptea fostii parteneri, in timp ce 25% ii viseaza pe actualii. Totodata, doar un om din cinci marturiseste partenerului ca a visat ca-l insala. Restul spera sa nu vorbeasca in somn si sa se dea de gol.

Dar nu este nimic anormal in a-ti visa fostul partener, chiar si in ipostaze sexuale, sustin specialistii in consiliere terapeutica. Asta nu inseamna neaparat ca-ti inseli, sub o forma sau alta, sau ca-ti doresti sa-ti inseli partenerului.

Aparitia fostului iubit in somn arata, insa, un lucru clar: ca inca mai ai sentimente pozitive sau negative fata de el, iar acestea necesita o rezolvare daca el tot reapare in visele tale. Cel mai probabil, intre tine si fostul “lucrurile” nu au fost incheiate cum trebuie.

Simti ca nu ai pus punct in mod clar, exprimandu-ti toate trairile, cu bune cu rele, in fata lui, sau poate modul de despartire nu a fost, in conceptia ta, unul care sa le lase cu inima impacata. Practic, in subconstientul tau, inca nu ai pus punct relatiei, motiv pentru care, chiar daca te convingi in viata de zi cu zi ca totul este in regula cu actualul partener, fostul tot reapare in visele tale. Iti poti controla constientul, dar nu si subconstientul care-ti arunca astfel de “pastile” mai ales in timp ce dormi.

loading...
Share Google+ Pinterest