Cele doua tipuri de femei pe care barbatii le adora

loading...

Secole de-a randul, femeile au incercat sa descopere care sunt trasaturile de personalitate si de comportament care ii atrag cel mai mult pe barbatii.
 

Exista doua tipologii de femei de care barbatii sunt cel mai mult atrasi.

1. MAMA

Psihologii sustin ca femeile isi cauta parteneri care seamana tatii lor, in timp ce barbatii cauta partenere care seamana cu mamele lor. Aceste tendinte isi au radacina in subconstient si au legatura cu modul in care percem mediul. Barbatii isi doresc sa fie ingrijiti si iubiti neconditionat, sa se simta in siguranta si sa le fie bine.

O alta parte a acestei teorii spune ca barbatii isi cauta partenera perfecta care are grija de ei, gateste si face curatenie si care le ofera copii sanatosi pe care ii poate creste pana in adolescenta. Aceasta ultima parte isi are radacina intr-un instinct primitiv, dezvoltat intr-o perioada in care unicul scop al omului pe pamant era sa supravietuiasca si sa perpetueze specia.

2. PRIETENA

Nu toti barbatii cauta frumusete si sex-appeal. Cateodata au nevoie de cineva cu care sa vorbeasca si alaturi de care sa poata urmari un meci de fotbal. Pentru ei, nu esti doar o papusa, ci o partenera cu opinii si idei. Acesta este secretul pentru o relatie puternica si sanatoasa.

Faptul ca ii esti si prietena, nu inseamna ca viata voastra intima va avea de suferit. Fii gata sa se transformi in amanta lui atunci cand sunteti in dormitor. 

loading...
Share Google+ Pinterest