Cum sa-ti alegi partenerul de cuplu in functie de varsta

Preferinta femeilor pentru barbatii mai in varsta este dovedita atat stiintific, cat si din pura experienta a fiecarei reprezentante a sexului frumos in parte. Totusi, exista si femei care, la o anumita varsta, opteaza pentru parteneri mai tineri.
Cu toate acestea, abia in momentul in care apar ganduri de casatorie, femeile obisnuiesc sa-si puna probleme vizavi de diferenta de varsta. Cele care au iubiti mai inaintati in varsta se gandesc cu oroare ca ar putea ramane vaduve prea devreme. Cele care sunt mai in varsta decat iubitii lor se tem ca, dupa 15-20 de ani, cand timpul isi va pune semnificativ amprenta pe trupurile si pe chipurile lor, partenerii vor da fuga la femei mai tinere, pentru ca acestia nu vor arata la fel de batrani ca ele, sotiile.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care varsta conteaza intr-o relatie. Dar cum iti dai seama ca partenerul este potrivit, ca ani, pentru tine?!

In relatii de cuplu, diferenta medie de varsta este de un an, intre parteneri.

Pe de alta parte, barbatii se maturizeaza mai lent – mai exact, cu 11 ani mai lent decat femeile. Cu alte cuvinte, daca o femeie se casatoreste cu un barbat apropiat ca varsta pe cand are cel mult 30 de ani se prea poate sa astepte un deceniu ca sa bucure de un partener de viata la fel de matur.

loading...
Share Google+ Pinterest