De ce nu trebuie sa faci niciodata sex pe plaja!

loading...

Ai putea crede ca sexul pe plaja este foarte romantic, cu valurile care se sparg pe tarm si sunetul pescarusilor. Insa nu este deloc o idee buna. Iata de ce.
 

1. Ai putea lua o infectie sau o boala - Nisipul care iti ajunge in zona intima este plin de bacterii care poate duce la infectii grave.

2. Nu te vei lubrifia suficient - Daca faci sex la dus, stii deja ca apa nu este un lubrifiant. Acelasi lucru se intampla si daca vrei sa faci sex pe plaja. Vei avea nevoie de lubrifiant suplimentar. 

3. Ai putea fi intepata de muste si tantari - Insectele din aer si nisip ar putea sa patrunda in cele mai nepotrivite locuri. Acestea te pot intepa, provocand dureri si mancarimi. 

4. Vei fi mai expusa la bolile cu transmitere de sexuala - Frecarea nisipului poate cauza mici zgarieturi care permit mult mai usor intrarea in corp a virusilor si bacteriilor. 

5. Te-ai putea rani - Niciodata nu stii ce se poate se ascunde in nisip, in special daca este o plaja publica. Te poti taia in cioburi sau lovi in pietre. 

loading...
Share Google+ Pinterest