Foarte tare! Uite de ce trebuie neaparat sa-ti alegi un iubit mai scund!

Stim ca pare greu de crezut, insa stiinta iti recomanda sa te cuplezi cu un barbat care este mai scund ca tine.

Cercetatorii americani  au descoperit ca barbatii scunzi sunt mai fideli. Un studiu realizat de Universitatea din New York arata ca barbatii care au o inaltime sub 1,70 metri au o rata a divortului mult mai mica, de doar 32%, comparativ cu barbatii inalti. In plus, se pare ca barbatii scunzi isi ajuta sotiile la treburile casnice, pentru care dedica aproape 8 ore pe saptamana. Si tu ti-ai dori un astfel de iubit, nu-i asa?

Insa acesta nu este singurul avantaj. Barbatii scunzi traiesc mai mult. Un studiu publicat in revista PLOS ONE arata ca barbatii scunzi au mai multe sanse sa aiba gena protectoare FOXO3, care asigura longevitate. Aceasta este gena care regleaza nivelul de insulina, distruge tumorile si protejeaza celulele.

Iar asta nu este tot. Se pare ca barbatii scunzi au o stabilitate financiara mai mare, oferind partenerelor de viata o siguranta materiala mai mare.

Si de parca toate aceste argumente nu ar fi de ajuns, un studiu publicat in „Journal of Sexual Medicine” spune ca barbatii cu inaltime mai mica de 1,70 metri fac sex mai des, comparativ cu barbatii inalti.

loading...
Share Google+ Pinterest