Trei motive sa te intalnesti cu cineva care nu-ti seamana

Daca pana acum credeai ca este bine sa ai o relatie cu o persoana care are aceleasi placeri si acelasi comportament ca tine, te inseli.
 

 


Specialistii spun ca n-ar strica sa fiti putin diferiti. Daca tu esti agitat, partenerul ar fi bine sa fie calm, sa te tempereze. Si asta nu este singurul exemplu.

Te ajuta sa comunici mai bine

Avem modalitati diferite de comunicare. Daca esti genul de persoana care vorbeste mult, n-ar fi indicat sa ai ca iubit/iubita un om care, la randul sau, este agitat si vorbaret.

Dimpotriva, ca relatia sa mearga si sa evoluati amandoi, ar fi bine ca partenerul tau sa fie calm, mai tacut decat tine, ca sa te poata "domoli", potrivit elitedaily.ro.

Intelegi mai bine lumea

Un partener diferit de tine te va ajuta sa vezi lumea cu alti ochi, sa devii mai empatic, mai deschis la opiniile si la nevoile celorlalti. Vei intelege lucrurile si din perspectiva diametral opusa.

Te imbogateste cultural

Daca nu are exact aceleasi gusturi ca tine, partenerul te poate ajuta sa asculti alt tip de muzica, sa citesti autori noi sau sa vezi filme care sa-ti placa, dar de care n-ai fi aflat daca nu era el.

loading...
Share Google+ Pinterest