Zodiile care fac dragoste la prima intalnire. La ce sa te astepti daca iesi in oras cu un nativ al lor

loading...

Astrologii sustin ca, in functie de caracteristicile generale ale zodiei lor, unele persoane sunt mai predispuse la a se distra la maximum si a nu tine cont de prejudecati inca de la prima intalnire.
 Zodii care fac dragoste la prima intalnire: SCORPION

Scorpionul este facut pentru sexul la prima intalnire. Nativul acestei zodii stie foarte bine care sunt limitele primei intalniri si stabileste de la bun inceput daca totul se rezuma la sex sau la o prietenie sau relatie pe viitor, potrivit teotrandafir.com.

Zodii care fac dragoste la prima intalnire: TAUR

Taurul vaneaza aventuri sexuale aproape non-stop. Acesta se gandeste toata ziua la sex si ”munceste” din plin la a-si indeplini cele mai ascunse fantezii sexuale.

Zodii care fac dragoste la prima intalnire: BALANTA

Balantele trebuie convinse asiduu pentru a fi ”bagate” in pat. Acestea aleg de multe ori sexul ocazional, cu persoane necunoscute, dupa care stabilesc impreuna ce tip de relatie vor avea pe viitor.

Zodii care fac dragoste la prima intalnire: RAC

Cu toate ca au firi sensibile, Racii nu sunt deloc sensibili cand vine vorba de sex. Acestia sunt predispusi la a-si insela partenerul de-o viata pentru o persoana pe care o vede pentru prima data.

Zodii care fac dragoste la prima intalnire: FECIOARA

Fecioarele, cu tot spiritul lor critic si pretentiile pe care le au intr-o relatie, au si o viziune pragmatica asupra relatiilor interpersonale, iar atunci cand fac sex la prima intalnire se gandesc strict la a-si satisface nevoile hormonale.

loading...
Share Google+ Pinterest