Ce spune culoarea parului despre tine

Culoarea naturala a parului poate influenta considerabil personalitatea si comportamentul unei persoane, spun unii. Iata care sunt principalele tale trasaturi in functie de cum este parul tau.
Parul roscat
Stiati ca doar 1-2% din populatie are parul roscat? Persoanele cu parul roscat natural ies in evidenta imediat si sunt considerate firi directe, entuziaste, cu spirit aventurier.

Parul brunet
Daca ai crezut ca doar asiaticii au parul negru, te-ai inselat. In afara de ei, oamenii din sudul Europei, din Africa de Nord sau Africa subsahariana au parul negru. Ei bine , pentru incepatori, impresia este ca sunt exotici, de incredere, frumosi, inteligenti, puternici si aprigi, mai ales in cazul femeilor. Consider ca nu doar brunetele sunt asa, fiecare femeie este unica si frumoasa in felul ei. Atunci de ce femeile cu parul negru sunt considerate detinatoarele unei frumuseti exotice? Gandeste-te la Cleopatra si vei afla raspunsul.

Parul blond
Fetele care stiu cel mai bine sa se distreze. Chiar au ele culoarea perfecta a parului, care le face sa se diferentieze de restul? Poate. A fi blonda presupune, in opinia multora, ca esti distractiva, iti place flirtul, esti super sexy si esti petrecareata. Fara a tine cont de ce cred ceilalati, un lucru e sigur - blondul este un mod de a fi, care implica multa atitudine. Oamenii iti acorda mai multa atentie si practic, datorita acestei atentii, blondele au mai multe oportunitati sa faca ce cred de cuvinta.

Parul saten
Cum sunt percepute femeile cu par saten? Ei bine, ele sunt privite ca niste femei oneste, puternice, afectuoase, responsabile, pe care te poti baza. Pe scurt, satenele sunt vazute drept fetele bune pe care orice barbat le doreste drept partenere. Jennifer Aniston are parul saten inchis natural. Ea a experimentat, de-a lungul timpului, o serie de nuante, inclinand spre blond. Si chiar dupa aceste schimabri, o percepem ca pe o femeie dulce, prietenoasa si de incredere.

loading...
Share Google+ Pinterest