Asa faci cei mai gustosi biscuiti cu dovleac, merisoare si nuci! Sunt perfecti pentru cafea!

Aceasta reteta de biscuiti este perfecta pentru cafea, ceai sau doar pentru desert. Invata sa-i prepari la tine acasa. Sunt simpli!
 

Ingrediente

120g zahar brun
60g unt sarat moale
1 ou
100g piure de dovleac
1 lingurita scortisoara
Jumatate lingurita de pudra de ghimbir
1 praf de cuisoare macinate
1 praf de nucsoara macinata
Jumatate de lingurita de sare
O lingurita si jumatate de bicarbonat de sodiu
300g faina
1 mana de nuci
1 mana de merisoare deshidratate
100g ciocolata neagra

Mod de preparare

Preicalzeste cuptorul la 170 de grade. 

Bate zaharul, mirodeniile, oul, dolveacul si untul topit pana cand sunt moi. Adauga faina si bicarbonatul de sodiu si amesteca pana cand se combina.

Formeaza o coca lunga si plata. Pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coace timp de 30 de minute si lasa la racit.

Taie in felii lungi de 1 cm si pune-le din nou in tava. Scade la temperatura de 160 de grade si coace inca 20 de minute, intorcandu-i la jumatatea timpului. Permite sa se raceasca.

Presara marisoarele si nucile, apoi ciocolata topita avand grija sa se lipeasca totul de biscuiti.

loading...
Share Google+ Pinterest