Dieta daneza: slabesti 9 kg in 13 zile

Aceasta dieta dureaza 13 zile si, desi este dificil de urmat, este eficienta. La sfarsitul dietei se poate reveni la alimentatia normala, fara sa mai ai grija kilogramelor in plus cel putin doi ani. Daca respecti dieta pas cu pas, poti sa pierzi toata grasimea acumulata in tesuturi. Acest regim alimentar trebuie urmat exact 13 zile.

 

Ce reguli trebuie sa urmezi

• Orice produs consumat pe langa alimentele permise in dieta (o bomboana, o guma de mestecat, un biscuite, un pahar de bere sau de vin) impune oprirea imediata a dietei. Poti reincepe dieta din nou numai dupa sase luni. In cazul in care nu poti sa tii acest regim alimentar mai mult de 6 zile, reincepe-o dupa trei luni.

Dieta cu alimente crude

• Daca ti se face foame, bea apa, cel putin 2 l/zi.

• Ai grija ca salata sa fie mereu proaspata.

• Codul poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.

• Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.

• Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara indulcitori sau fructe.

Exemplu de meniu

ZIUA 1:

Mic dejun: 1 ceasca de cafea cu 1 cub de zahar

Pranz: 2 oua fierte tari, 400 g spanac gatit la aburi, 1 rosie

Cina: 200 g friptura de vita, 1 salata verde cu suc de lamaie si ulei

ZIUA 2:

Mic dejun: 1 ceasca de cafea cu 1 cub de zahar

Pranz: 250 g sunca, 1 iaurt natural

Cina: 200 g friptura de vita, 1 salata verde cu suc de lamaie si ulei

ZIUA 3:

Mic dejun: 1 ceasca de cafea cu 1 cub de zahar, 1 felie de paine prajita

Pranz: 2 oua fierte tari, 1 felie de sunca, 1 salata verde

Cina: telina fiarta, 1 rosie, 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)

ZIUA 4:

Mic dejun: 1 ceasca de cafea cu1 cub de zahar,1 felie de paine prajita

Pranz: 200 ml suc de portocale, 1 iaurt natural

Cina: 1 ou fiert tare, 1 morcov fiert, 250 g de branza de vaca

ZIUA 5:

Mic dejun: 1 morcov dat prin razatoare

Pranz: 200 g cod fiert cu suc de lamaie si cu 1 lingura cu unt

Cina: 200 g friptura de vita cu 1 telina data prin razatoare

ZIUA 6:

Mic dejun: 1 ceasca de cafea cu 1 cub de zahar, 1 felie de paine prajita

Pranz: 2 oua fierte tari, 1 morcov dat prin razatoare

Cina: 1/2 piept de pui,1 salata verde cu suc de lamaie si ulei

ZIUA 7:

Mic dejun: 1 ceasca de ceai neindulcit

Pranz: nimic (consuma cat mai multa apa!)

Cina: 200 g friptura de carne de miel, 1 mar

Ziua 8:

Mic dejun: 1 ceasca de cafea cu 1 cub de zahar

Pranz: 2 oua fierte tari, 400 g spanac gatit la aburi, 1 rosie

Cina: 200 g friptura de vita, 1 salata verde cu suc de lamaie si ulei

Ziua 9:

Mic dejun: 1 ceasca de cafea cu 1 cub de zahar

Pranz: 250 g sunca, 1 iaurt natural

Cina: 250 g friptura de vita, 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 10:

Mic dejun: 1 ceasca de cafea cu 1 cub de zahar, 1 felie de paine prajita

Pranz: 2 oua fierte tari,1 felie de sunca, 1 salata verde

Cina: 1 telina fiarta, 1 rosie, 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)

ZIUA 11:

Mic dejun: 1 ceasca de cafea cu 1 cub de zahar, 1 felie de paine prajita

Pranz: 200 ml suc de portocale, 1 iaurt natural

Cina: 1 ou fiert tare, 1 morcov dat prin razatoare, 250 g de branza de vaca

Ziua 12:

Mic dejun: 1 morcov mare

Pranz: 200 g cod fiert cu suc de lamaie si cu 1 lingura cu unt

Cina: 250 g friptura de vita, 1 telina data prin razatoare

Ziua 13:

Mic dejun: ceasca de cafea cu 1 cub de zahar, 1 felie de paine prajita

Pranz: 2 oua fierte tari, 1 morcov dat prin razatoare

Cina: 250 g piept de pui la gratar,1 salata verde cu suc de lamaie si ulei

Sursa

loading...
Share Google+ Pinterest