Fetita asta s-a vindecat singura de lupus si artrita eliminand trei alimente din dieta!

Atunci cand Dr. Mark Hyman a vazut-o pe Isabel pentru prima oara, atunci cand era in varsta de 10 ani, fetita avea un caz sever de boala autoimuna, numita boala tesutului conectiv mixt.

Diagnosticul micutei a includ artrita reumatoida, lupus si alte boli asemanatoare cu efecte care pot reduce drastic calitatea vietii. Aceste conditii medicale sunt incurabile. 

Boala i-a afectat intregul organism: vasele de sange, celulele de sange, ficatul si muschii. Pielea era inflamata si fata umflata. Isabel a inceput sa ia steroizi, aspirina, medicamente care blocheaza acidul. In plus, i s-a recomandat sa ia un medicament pentru chimioterapie care sa ii suprime activitatea sistemului imuniar, insa niciun medicament nu ii ameliora situatia.

Refuzand sa accepte ca este bolnava, Isabel a revenit la Dr. Hyman un an mai tarziu, fara simptome si fara nicio boala. Se pare inflamatiile din corp ii produceau toate aceste boli.

Pentru a se vindeca, fetita a eliminat trei alimente din dieta: glutenul, lactatele si zaharul. In plus, a luat suplimente pentru a-si curata organismul si pentru a-l ajuta sa se vindece: multivitamine, vitaminele D si B12, folati, ulei de peste, ulei de macese si probiotice. 

loading...
Share Google+ Pinterest