O femeie s-a vindecat de cancer in faza terminala. Afla ce a mancat timp de doi ani

Medicii i-au spus ca mai are de trait cateva luni, dar ea s-a vindecat complet. O femeie din Suceava a devenit obiectul unui studiu stiintific dupa ce a reusit sa scape de cancer in faza terminala prin metode naturiste.

 

Femeia a fost diagnosticata cu cancer de col uterin in anul 2012 si, in vara lui 2013, a terminat sedintele de chimioterapie. Din pacate, tratamentul n-a dat rezultate, asa ca medicii au pregatit-o pentru ce era mai rau.

Femeia nu si-a pierdut, insa, speranta, si s-a hotarat sa incerce orice metoda de vindecare de care auzea. Astfel, timp de un an, a tinut cura cu apa cu bicarbonat de sodiu si apa cu lamaie si a urmat chiar si o dieta anti-cancer cu laptisor de matca, miere, polen si propolis.

A redus considerabil consumul de carne si a introdus in regimul sau foarte multe sucuri de fructe si legume, in special de telina, pastarnac, sfecla, ridichi si varza.

Medicii au fost surprinsi sa constate, la o consultatie, ca metastazele disparusera de tot si femeia era perfect sanatoasa.

loading...
Share Google+ Pinterest