Horoscopul dragostei. Care sunt sansele sa se impace cu tine, in functie de zodia lui

Astrologii spun ca in functie de zodie, barbatii sunt sau nu dispusi sa se impace cu fostele iubite. Iata care este comportamentul lui cand vine vorba de o pauza sau o despartire.
 


Berbec

De regulă, dispare ca măgarul în ceaţă şi sunt şanse mari ca tu să nu mai auzi de el nici dacă îl cauţi în gaură de şarpe.

Berbecul îşi găseşte rapid un alt punct de interes şi e posibil să ai ocazia să îl vizitezi la spital, pentru că are nevoie de adrenalină pentru a trece peste despărţire.

Dacă l-ai rănit, te va înlocui într-o clipită, aşa că şansele de împăcare sunt minime.

Taur

Te va asculta fără să reacţioneze în vreun fel, după care te va întreba ce mâncaţi la cină.

Va aştepta o vreme, după care te va întreba dacă te mulţumeşti să împărţiţi doar patul.

Când îi ceri să vă împăcaţi, îţi ascultă propunerea, însă nu te va privi în ochi pentru că vede în împăcarea voastră o insultă.

Sunt şanse mari ca nativul Taur să introducă o nouă persoană în viaţa lui. Chiar dacă nu îi face loc în inima lui, cu siguranţă patul lui va fi ocupat când te întorci.

Gemeni

Va accepta cu bucurie propunerea ta, având grijă să acumulezi o mulţime de frustrări, pentru a-şi lua revanşa.

Dacă aştepţi prea mult, îşi va face cu siguranţă noi "prietene", dar asta nu înseamnă că nu te poate strecura şi pe tine în agenda pe undeva.

Rac

Nativul din zodia Racului fie va dormi pe preşul tău până când vă împăcaţi, fie va dispărea, aparent, având grijă să te apeleze cu număr necunoscut.

Ba chiar s-ar putea să te trezeşti cu el în vizită la birou, sub pretextul că îşi caută de muncă în domeniul tău de activitate.

Din fericire pentru tine şi din păcate pentru el, sunt şanse slabe să te înlocuiască, întrucât vederea îi va fi mult prea înceţoşată din cauza lacrimilor pentru a vedea că are şi alte variante la dispoziţie.

Leu

Va avea grijă să te înlocuiască imediat şi să se afişeze cu noua cucerire peste tot, în speranţa că îţi va trezi gelozia.

Sunt şanse mici ca el să sufere de depresie după despărţire, iar o pauză cu siguranţă nu îl va ajuta să constate că tu erai partenera perfectă pentru el. Va râde cu lacrimi atunci când va auzi că îţi doreşti să vă împăcaţi.

Fecioară

După ce arde sau donează toate hainele şi cadourile primite de la tine şi dezinfectează salteaua, dulapurile si orice alt spaţiu pe care l-aţi împărţit cât aţi fost împreună, va avea grijă să îţi arate că are cel puţin câteva zeci de pretendenţi dintre care poate alege pe cineva care să te înlocuiască.

Nu va trece la fapte, însă, decât după ce a înţeles de ce relaţia voastră nu a funcţionat. Din păcate, ciorba reîncălzită nu se numără printre preferinţele nativilor din zodia Fecioarei, aşa că dacă a pus punct, relaţia voastră rămâne de domeniul trecutului.

Balanţă

Va regreta că a avut ocazia să facă relaţia voastră să meargă şi nu a ştiut cum, dar va ezita când vine vorba de o împăcare.

Chiar dacă îl sufoci cu atenţie şi îi trimiţi zeci de mesaje pentru a afla ce mai face, va păstra distanţa şi îţi va răspunde rar şi rece, suficient cât să nu te enervezi că nu îţi răspunde şi să îţi ştirbească elanul.

Sunt şanse mari să îşi găsească pe altcineva destul de repede, pentru că nu îi place să fie singur, însă există şanse la fel de mari ca relaţia voastră să poată fi reluată, iar voi doi să vă înţelegeţi mai bine decât oricând.

Scorpion

Nervos peste măsură, Scorpionul îţi va da o ultimă şansă. Ai de ales între a-i fi devotată până la adânci bătrâneţi sau a pleca fără să te uiţi înapoi.

Dacă e încă îndrăgostit de tine, ai şanse mari să reiei legătura cu el. La fel de mari sunt, însă, şansele ca el să fi găsit deja câteva alternative şi să îţi dea speranţe doar pentru a se răzbuna.

Cel mai important factor este, însă, comportamentul pe care l-ai avut cât aţi fost despărţiţi. Dacă ai ţinut legătura şi nu ai dat semne că ai vrea să îl înlocuieşti, e posibil ca el să vrea să vă împăcaţi.

Săgetător

Există, în egală măsură, şanse ca el să îşi revină în timp record, dar şi şanse ca el să fie cel care propune să vă împăcaţi.

Dacă alege să îşi refacă viaţa fără tine, aşteaptă-te la o vedere drăguţă, trimisă de el din Bahamas, după luni de tăcere, în care îţi transmite toate cele bune şi te îmbrăţişează cordial.

Chiar şi aşa, după luni de rătăcire, se poate întoarce la tine cu o perspectivă nouă asupra lumii. Atenţie, însă, fiindcă s-ar putea ca ulterior să transforme aceste pauze într-un obicei, sub pretextul că au darul de a vă întări relaţia.

Capricorn

Nu va accepta o pauză prea uşor şi te va obliga să alegi dacă vrei să vă despărţiţi definitiv sau să rămâneţi împreună pentru tot restul vieţii, conform yve.ro.

Chiar şi aşa, există şanse ca el să retragă propunerea, fiindcă nu mai are încredere în tine. Te va verifica în mod constant în perioada în care sunteţi despărţiţi, pentru a se asigura că a luat cea mai bună decizie.

Dacă îşi dă seama că încă te iubeşte, cu greu va accepta acest lucru şi vei fi, probabil ultima persoană care va afla acest lucru.

Vărsător

Va cumpăra şampanie pentru a sărbători despărţirea. Există şanse mari ca el să te sune peste o vreme, pentru a-ţi mulţumi că i-ai oferit ocazia de a întâlni pe cineva extraordinar, alături de care să poată să îşi extindă orizonturile.

Există şanse mari să ţină legătura cu tine, după care să îţi ceară să o recomanzi pe prietena lui pentru un post în compania la care lucrezi.

Din păcate, nu există şanse prea mari ca el să îşi dorească să îşi asume un angajament ceva mai serios decât înainte.

Peşti

Dacă v-aţi despărţit recent, te va asculta liniştit, după care te va întreba dacă mai mergeţi împreună în vacanţa pe care o aveţi planificată.

Dacă tu ai fost cea care a încheiat relaţia, sunt şanse mari ca el să te sune atunci când are probleme şi are nevoie de sprijin emoţional.

În momentul în care vă împăcaţi, va avea impresia că toate problemele pe care le-aţi avut în trecut au dispărut ca prin minune sau că acestea nu au existat vreodată, fapt pentru care nu te aştepta ca el să îşi modifice în vreun fel comportamentul.

loading...
Share Google+ Pinterest