12 tipuri de nuci pe care trebuie sa le tii la inmuiat inainte sa le mananci! Uite cat sa le lasi in apa!

Atunci cand nucile sunt inmuiata in ala calda, cojile lor pot fi indepartate cu usurina. Poti adauga putina sare pentru a neutraliza enzimele si pentru a indeparta reziduurile.

Nu trebuie sa folosesti niciodata apa in care au stat nucile la inmuiat. 

Pentru ca nucile sa iti ajute digestia si sa iti stimuleze capacitatea de absorbi vitamine si nutrienti, trebuie sa le lasi mai mult timp in apa. Iata de cat timp au nevoie 12 tipuri de nuci.

Nuci de Macadamia - 4 ore

Seminte de in - 6 ore

Caju - 6 ore

Seminte de dovleac - 7 ore

Nuci - 8 ore

Muguri de pin - 8 ore

Seminte de broccoli - 8 ore

Nuci pecan - 8 ore

Alune de padure - 8 ore

Migdale - 12 ore

Seminte de lucerna - 12 ore 

Naut - 12 - 48 de ore

Pentru nucile care au nevoie de peste 8 ore, trebuie sa schimbi apa la fiecare 8 ore.

loading...
Share Google+ Pinterest