3 motive pentru care femeilor le plac "barbatii duri"

Femeile simt, deseori, o atractie greu de stapanit fata de barbatii "duri" si nici ele nu-si pot explica intotdeauna de ce.Iata cateva motive pentru care doamnele adora sa se afle in prezenta unui barbat rebel.

1. Barbatii duri sunt increzatori

“Baietii rai” nu fac absolut nimic fara a emana incredere in fortele proprii. De la cum mananca omleta dimineata, la cum isi beau cafeaua, la cum vorbesc cu strainii, la cum comanda o bere la draft si la cum vorbesc cu femeile, ei se arata mereu increzatori in fortele proprii, iar acest fel de a fi este mereu atragator pentru femei.

2. Barbatilor duri le place aventura

Un “baiat bun” nu o sa ia pe sus o femeie sa o duca la mare fara sa-i spuna care este destinatia si fara sa faca planuri in prealabil.

Un “baiat bun” o sa ajunga acasa mai devreme atunci cand stie ca trebuie sa se trezeasca la 5 dimineata, in schimb un “baiat rau” este in stare sa se si distreze in noaptea de dinainte.

Pentru o femeie, indiferent cat tine ea la uzante si cat respecta ea litera legii, intotdeauna va fi atragator un barbat dispus sa incalce regulile, mai ales daca o face pentru ea, un barbat care se expune unor riscuri.

3. Barbatii duri ofera femeilor senzatia de putere

Prezenta unui “baiat rau” in viata unei femei ofera acesteia senzatia de putere. Este, de fapt, un fel de imputernicire a ei. De ce?

Pentru ca femeile sunt constiente ca “baietii rai” sunt, in esenta, foarte selectivi si nu permit prezenta unei femei mult timp in viata lor daca nu o considera “de valoare”. Pe de alta parte, este nevoie de abilitati sporite ca sa “stapanesti un baiat rau”.

loading...
Share Google+ Pinterest