A slabit 110 kilograme la 63 de ani. A urmat 7 reguli usoare

In urma cu patru ani, Diane Naylor, acum in varsta de 63 de ani si pensionara, s-a mutat in Oakhurst, California, si si-a dat seama ca poate sa-si schimbe viata.

La momentul respectiv, femeia cantarea peste 200 de kilograme si nu putea iesi din casa. Cu toate acestea, s-a ambitionat si a reusit sa piarda peste 100 de kilograme cu ajutorul unor reguli simple pe care le-a urmat dumnezeieste. Iata care sunt acestea.

1. Incepe acum - Nu astepta, nu vei intineri. Femeia a inceput la 59 de ani, deci oricine o poate face.

2. Fa mici schimbari in stilul de viata - La inceput, femeia a inceput sa mearga pana la cutia postala, chiar daca nu isi putea tine echilibrul. Apoi a inceput sa mearga pe bicicleta in casa, apoi afara.

3. Cauta o retea de ajutor - Naylor s-a inscris in echipa "Taking Off Pounds Sensibly" dupa ce a slabit 25 de kilograme pe cont propriu. 

4. Fa un efort sa mananci ceva nou - Femeia nu mancase niciodata fructe de mare pana atunci, insa acum a avut curajul sa incerce.

5. Nu te baza pe o dieta - Totul trebuie sa fie un stil de viata. Diane a eliminat junk food-ul si a inceput sa manance mai multe fructe si legume. 

6. Asigura-te ca nu te abati de la drum - Te poti confrunta cu depresii si perioade mai proaste, insa este important sa mergi mai departe, chiar daca acul cantarului nu se mai misca.

7. Mananca o singura masa - Chiar daca ti-e pofta de mai multe lucruri, trebuie sa faci o singura alegere iar aceasta trebuie sa fie sanatoasa.

loading...
Share Google+ Pinterest