Barbatul asta a donat rochia de mireasa a sotiei sale, alaturi de un bilet emotionant! Trebuie sa il citesti!

Un magazin de binefacere din Marea Britanie care strange bani pentru tratamentele bolnavilor de cancer a primit recent o donatie anonima: o rochie de mireasa vintage.

Pe langa cadoul surprinzator, rochia a venit insotita de ceva special. Echipa magazinului a inceput deja cautarea online a barbatului generos care a donat rochia.

Postarea de pe Facebook a primit imediat atentie datorita unui bilet incredibil si emotionant atasat de rochie, ce contine acest text: 

"Sper ca orice femeie care primeste aceasta rochie sa aiba o viata frumoasa cu partenerul ei, 56 de ani, ca mine, ani fericiti. Am fost un om tare norocos pentru ca m-am casatorit cu o femeie ca a mea".

Pentru a strange bani, magazinul a decis sa puna rochia a vanzare pe ebay, unde s-au strans deja licitatii de 6000 de lore sterline. 

Dupa o perioada, angajatii au gasit autorul biletului, insa acesta a dorit sa fie anonim. Barbatul de 85 de ani, pensionar, a marturisit ca i-a fost greu sa renunte la rochie, insa a facut-o pentru sotia sa care murise.

loading...
Share Google+ Pinterest