De ce sa nu mai mananci cremvursti niciodata

Cremvurstii ne amintesc de copilarie. Sunt gustosi si nimeni nu ar refuza vreodata un hot dog nici acum.

Cu toate acestea, sunt extrem de daunatori pentru sanatate. 

Daca au peste 50% carne, este norocos. Ca regula, cremvurstii contin in jur de 10-15% carne. Alte ingrediente sunt carne de pe os, cartilaj, piele, grasimi vegetle si animale, amidon, proteine din soia si sare. Si nu vei afla niciodata daca soia a fost sau nu modificata genetic.

Agenti de ingrosare, coloranti, conservanti si stabilizatori de aroma sunt adaugati de asemenea. Aceste suplimente se acumuleaza in corp, ne distrug sistemul imunitar, cauzeaza alergii si chiar boli serioase, precum cancerul pancreatic.

Cremvurstii si carnatii nu sunt recomandati copiilor. Sistemul digestiv al celor mici nu poate procesa aceste componente periculoase.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Glasgow sustin ca, in urma unei cercetari realizate pe 260.000 de femei, au descoperit ca un consum minim de carne procesata poate creste riscul de cancer la san.

loading...
Share Google+ Pinterest