Ghicitul in talpa. Ce spun picioarele tale despre destin

Alegerile in incaltaminte si modul in care calci se reflecta asupra aspectului labei piciorului, a degetelor si a talpii, toate acestea fiind puternic influentate de felul tau de a fi, care-ti contureaza, pana una alta, destinul.Iata ce spun picioarele despre tine si despre destinul tau!

Degetul aratator de la picior este mai lung – aceasta trasatura indica abilitati de lider. La egiptenii antici, dar si la dinastiile din Hawaii era obligatoriu ca cel care tine fraiele sa aiba al doilea deget de la picioare mai lung. Practic, daca te incadrezi in aceasta categorie, inseamna ca ai o predilectie catre a fi la conducere, a directiona viata ta, dar si a celor apropiati, atat in prezent, cat si in viitor. Mai mult, esti plin de energie si chiar in momentele critice gasesti resurse pentru a rezolva situatia.

Aritculatia de la degetul mare determina falanga nr. I sa stea inclinata, chiar peste, degetul “aratator” – aceasta trasatura este specifica persoanelor inselatoare, care au abilitati de a induce in eroare alti oameni. Este o caracteristica intalnita adesea la persoanele care lucreaza ca agenti secreti.

Degetul mic de la picior este, intr-adevar, foarte mic – oamenii cu aceasta trasatura fizica au un puternic simt al jocului, dar le este si foarte greu sa depaseasca copilaria, sa se maturizeze. Practic, sunt genul de persoane care fug toata viata de responsabilitati, iar in momente cheie cand trebuie sa ia decizii dificile o fac doar dupa indicatii pretioase de la alti oameni, pentru ca – in caz de esec – sa se poata sustrage responsabilitatii spunand ca “Asa m-a sfatuit X”.

Al doilea deget de la piciorul stang sta inclinat catre degetul mare – aceasta trasatura fizica, pe care o are si actrita Reece Witherspoon, indica o fire sentimentala, nostalgica, care intampina dificultati in a trai in prezent si a se gandi la viitor, a-si construi mintal viitorul, fiind vesnic ancorata in trecut.

Ai degetul mare de la picior mai mic, comparativ cu celelalte – inseamna ca esti o persoana care are o abilitate mare de a face multe lucruri deodata, multi-tasker.

Ai laba piciorului lata – esti un om harnic care, chiar daca este in ziua lui libera, nu poate sta locului. Astfel, si in prezent, si in viitor vei fi cel care ia initiativa si va propune lucruri de facut si solutii la probleme.

Ai laba piciorului lunga si subtire – adori sa fii rasfatat si esti chiar si usor lenes. Consideri ca daca exista altcineva care poate sa-ti faca treaba, nu are rost sa te agiti.

Ai arcada inalta – oamenii cu aceasta trasatura sunt independent si se considera adesea auto-suficienti.

Ai arcada piciorului mai joasa pana la plata – inseamna ca apreciezi compania celorlalti, esti sociabil si foarte extrovertit. Practic, un astfel de om nu o sa-si construiasca o cariera neaparat prin studiu indelungat si performante exceptionale, ci prin eficienta moderata, considerata buna, la locul de munca, dar mai ales prin intretinerea unor relatii interumane foarte bune.

loading...
Share Google+ Pinterest