Obiceiuri de dimineata care te ajuta sa slabesti intr-o saptamana! Fac miracole pentru silueta!

Dimineata este cea mai importanta perioada a zilei. Este momentul in care te umpli cu energie si in care poti incepe sa faci lucruri care sa te ajute sa slabesti. Iata despre ce este vorba.

1. Expune-te la lumina solara - Conform unui studiu publicat in revista "PLoS One", expunerea la lumina solara te ajuta sa slabesti. Ritmul nostru zilnic si ceasul biologic sunt afectate de lumina diminetii. Expune-te la razele solare cate 20 de minute pe zi.

2. Concentreaza-te - Atunci cand esti constienta de actiunile tale iti este mai usor sa iti controlezi greutatea. In plus, iti reduci stresul. Mediteaza dimineata!

3. Nu iti cumpara micul dejun - Prepara-l acasa, din ingrediente sanatoase, care te ajuta sa slabesti.

4. Consuma proteine - Daca iti incepi ziua cu o portie de proteine ai mai multe sanse sa slabesti. Proteinele iti ofera o senzatie de satietate si nu ti se va mai face foame pana la pranz.

5. Dormi - Daca dormi indeajuns, nu vei mai simti ca iti este foame pe parcursul zilei.

6. Fa sport - Sportul este intotdeauna o ideea buna. Iti intareste metabolismul si te ajuta sa-ti incepi ziua cu energie.

7. Nu conduce pana la birou - Persoanele care merg la job cu transportul public, bicicleta sau pe jos au un indice de masa corporala mai mic comparativ cu persoanele care conduc pana la birou.

loading...
Share Google+ Pinterest