Poveste uluitoare: un barbat a vindecat cancerul in stadiul 4 cu bicarbonat de sodiu!

Bicarbonatul de sodiu si-a dovedit eficienta in tratarea mai multor tipuri de boli, insa poate fi folosit si pentru prevenirea si tratarea cancerului.

Vernon Jhonston este un barbat care a fost diagnosticat cu cancer de prostata in stadiu patru. I-au fost oferite putine alternative iar tratamentul standard era chimioterapia care i-a distrus si celulele sanatoase aflate pe langa cele bolnave.

Chimioterapia afecteaza organismul bolnav, lipsindu-l de resurse si distrugand sistemul imunitar.

Cancerul lui Vernon era atat de avansat, incat nimeni nu i-a garantat ca va scapa, folosind chiar si chimioterapia. Asa ca a decis sa se trateze singur si a incercat sa isi ridice nivelul de pH din corp pentru a preveni raspandirea bolii. Pentru a face asta, avea nevoie de clorura de cesiu.

Terapia cu cesiu ofera rezultate mai bune decat chimioterapia si radioterapia, asa ca Vernon a gasit o alternativa naturala la aceasta: bicarbonatul de sodiu.

Bicarbonatul este folosit ca antiacid, asa ca barbatul l-a amestecat cu sirop de artar si a inceput sa il foloseasca zilnic. In curand, organismul sau a fost alcalinizat iar cancerul sau a inceput sa intre in remisie.

loading...
Share Google+ Pinterest