Ridichea este o leguma foarte sanatoasa si poate fi folosita in diferite combinatii pentru a vindeca sau ameliora anumite probleme de sanatate.
Siropul incredibil care imbunatateste memoria, vederea, auzul si arde grasimea rapid!
Intreaga planta este sanatoasa. Frunzele de ridiche contin chiar mai multa vitamina C, proteine si calciu decat radacina.
Ridichea este bogata in acid folic, vitamina C si antocianine. Acesti nutrienti lupta cu cancerul oral, cancerul de colon, cancerul intestinal, cancerul de rinichi si cancerul de stomac.
Piureul de ridiche poate fi folosit pentru masti care linistesc tenul. Persoanele care sunt la dieta pot include aceasta leguma in alimentatie pentru ca este saraca in calorii, colesterol si grasimi.
Acest sirop de ridichi accelereaza metabolismul, reduce oboseala si ajuta la dezvoltarea bacteriilor benefice in stomac.
Ingrediente
125g ridiche
4 lamai
3 linguri de miere
2 linguri de scortisoara
1 bucata de 2cm de ghimbir
Mod de preparare
Pune ridichea si ghimbirul intr-un blender. Stoarce sucul de la lamai si adauga in blender. Mixeaza doua minute. Pune miere si scortisoara. Amesteca totul pentru a obtine siropul. Pastreaza-l intr-un borcan.