Te trezesti in fiecare noapte la aceeasi ora? Uite ce inseamna asta pentru tine!

Corpul uman are propriul mecanism intern si un ceas care controleaza ritmul de lucru si functiile organelor din corp. In medicina chineza se crede ca trupul uman isi dedica energii diferite catre organe diferite in timpul unui ciclu de 24 de ore.

In caz ca te trezesti la aceeasi ora in fiecare noapte, este un semn ca energia corpului este cumva obstructionata, fizic si spiritual, iar echilibrul natural al corpului este intrerupt.

Daca te trezesti intre 21:00 si 23:00 - Ar putea fi de vina dieta proasta, o masa grea pe seara, anxietate si griji pentru a doua zi.

Daca te trezesti intre 23:00 si 01:00 - Ai putea avea resentimente de care nu poti sa scapi. Trebuie sa te calmezi, sa fii pozitiva si sa te inconjori de iubire. In plus, ai putea avea probleme cu fierea. 

Daca te trezesti intre 01:00 - 03:00 - Ai sentimente de frustrare si furie sau probleme serioase cu functionarea ficatului. 

Daca te trezesti intre 03:00 si 05:00 - Plamanii au nevoie de mai multa ingrijire. In plus, ai putea fi intr-o ascensiune spirituala.

Daca te trezesti intre 05:00 si 07:00 - Ai probleme cu sistemul digestiv, dieta nesanatoasa si mananci prea tarziu.

loading...
Share Google+ Pinterest