Tort cu cafea. Nu ai mancat nimic mai bun

Vrei sa prepari un tort cu care sa-ti impresionezi toti invitatii? Incearca aceasta reteta care te va cuceri imediat.

Ingrediente

225g unt foarte moale
225g zahar brun
225g faina cu factor de crestere
1 lingurita de praf de copt
4 oua mari
4 lingurite de cafea instant dizolvate intr-o lingura de apa fiarta

Pentru glazura

175g unt moale
350g zahar pudra
4 lingurite de cafea instant dizolvate intr-o lingura de apa fiarta

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul si se ung doua tavi pentru blat de tort. Se amesteca toate ingredientele pentru blat, in afara de cafea. Apoi se pune cafeaua dizolvata. Amestecul se imparte intre cele doua tavi. Se coace aluatul timp de 30 de minute.

Pentru glazura, bate untul cu zaharul. Adauga cafeaua si imparte in patru parti. 

Dupa ce s-au racit blaturile, taie-le pe jumatate. Pune glazura intre cele patru blaturi si deasupra.

loading...
Share Google+ Pinterest