WOW! Asa faci cele mai delicioase prajiturele cu ciocolata si zahar pudra! Sunt incredibile cu ceai sau cafea!

Aceasta reteta de prajiturele este foarte simpla, rapida si se face cu ingrediente putine pe care probabil le ai deja la tine in bucatarie.

Ingrediente

100g pudra de cacao
200g zahar brun
200g zahar farin
100g ulei
4 oua
2 lingurite extract de vanilie
jumatate de lingurita de sare 
2 lingurite praf de copt
250g faina
50g zahar pudra

Mod de preparare

Adauga pudra de cacao, cele doua tipuri de zahar si uleiul intr-un vas si bate impreuna pana cand se combina bine. Adauga ouale, unul cate unul, adaugand intre fiecare adaugare.

Pune vanilia, sarea, praful de copt si faina. Amesteca pana cand obtii o coca tare pe care trebuie sa o lasi la racit doua ore.

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade si pune hartie de copt intr-o tava.

Imparte aluatul in cercuri de 20 de grame si imbraca-le in zahar pudra. Pune-le pe hartia de copt, cu spatiu intre ele.

Coace timp de 10 minute.

loading...
Share Google+ Pinterest