Ce inseamna daca visezi nunta sau ca te casatoresti

Daca te visezi mireasa (sau mire), ori daca visezi pur si simplu o nunta, poate fi atat semn bun, cat si rau, in functie de detaliile care mai apar in vis.Nunta este semn ca esti pe aproape sa atingi un obiectiv propus. Totodata, semnifica si incheierea unei perioade de cautare sau tatonare.

Daca te visezi mireasa (sau mire) inseamna ca ai o dorinta de a te ascoia, o nevoie de a colabora, de a  comunica, de a-ti asuma o atitudine serioasa intr-o situatie, nevoia de integrare si dobandire a unui anumit statut social,

In plus, o nunta poate simboliza si optimism, maturizare. Este semn de echilibru in propria-ti persoana;

Daca visezi ca te casatoresti in secret inseamna ca nimic nu este perfect ascuns.

Daca nunta are alai este semn de orgoliu, infatuare, aroganta, egocentrism, parada, incredere absoluta in fortele proprii, supraestimarea fortelor sau a valorii personale.

Daca visezi o nunta restransa, este semn de timiditate, emotivitate, anxietate sau frici ascunse.

Daca visezi o nunta la care mirele sau miresa lipsesc aceasta poate semnifica fuga de responsabilitate, lipsa echilibrului dintre doua planuri ale vietii.

Daca visezi o nunta eleganta – parere buna despre propria persoana, semn de incredere in fortele proprii, satisfactii, perioada buna a vietii tale, semn de dilemele cu cei dragi cu sine.

Daca visezi o nunta saracacioasa – mari lipsuri, inhibitii si frica, subestimarea propriei valori; nunta fara rochie de mireasa – neconventionalism, semn de slabiciune, de expansiune, revolta impotriva unor reguli sau ingradiri.

Daca visezi ca faci nunta noaptea – semnde dezorientare, lipsa de perspectiva, inconstienta, frica de a infrunta realitatea, ipocrizie, semn ca aparentele inseala.

Daca visezi o nunta cu muzica si dans – armonie, semn de relatii armonioasa, serioasa si de lunga durata.

loading...
Share Google+ Pinterest