Ce inseamna cand te visezi mireasa: Afla semnificatiile ascunse

Daca te-ai visat vreodata mireasa si ai cautat intelesurile ascunse ale acestui simbol, probabil ca ai gasit mai multe explicatii. Intr-adevar, specialistii in interpretarea viselor, stiinta cunoscuta si sub denumirea de oniromantie, se folosesc de o plaja larga de semnificatii, pornind de la cele pozitive si ajungand la opusul acestora.Iata cateva raspunsuri la intrebarea "Ce inseamna cand te visezi mireasa":

1. Ce inseamna cand visezi un buchet de mireasa

Visul in care aruncati buchetul de mireasa inseamna ca cineva va curteaza.

Daca visati ca prindeti buchetul de mireasa inseamna ca partenerul sau partenera urmeaza sa va surprinda placut.

2. Ce inseamna cand visezi un mire / mireasa

Asteptari prea mari ce iti pot crea dezamagiri.

3.  Ce inseamna cand visezi mireasa

Mireasa poarta o rochie alba, culoarea inocentei, dar si a castitatii si, intr-o anumita masura, culoarea sentimentelor reci (vezi, de asemenea, alb). Daca barbatul viseaza ca face dragoste cu mireasa lui, inseamna ca va avea o aventura, incalcand astfel un tabu.

Cine viseaza ca face dragoste cu o straina in rochie de mireasa, ar putea sa aiba dificultati, in realitate, din cauza firii sale indraznete. Pentru femei, mireasa din vis ar putea duce fericire in dragoste, de care insa se teme, pentru ca realitatea este exact invers. Dorinta se indeplineste numai daca mireasa este dusa la altar sau daca femeia se viseaza mireasa.

4. O alta interpretare a visului in care apare o mireasa

Visul are explicatii foarte negative atunci te visezi scotand mireasa din casa, insemnand moarte.

5. Ce inseamna cand visezi o rochie de mireasa

Daca visati o rochie de mireasa reprezinta alegere permanenta, personalitate. Dorinta de a te da la o situatie sau o relatie pentru totdeauna, dorind un sentiment de permanenta cu unele zone din viata ta. Ea poate reflecta , de asemenea, modul in care devin mental sau emotional la anumite comportamente. Alternativ, o rochie de mireasa poate reflecta sentimentele tale despre a fi casatorit sau de a fi angajat. 

Sursa

loading...
Share Google+ Pinterest