"Invitatia" unei mirese a devenit virala pe Internet. Cum si-a anuntat parintii ca nu vrea sa-i vada la nunta ei

O tanara abuzata de familie a decis sa le trimita parintilor o invitatie la nunta ei, una putin mai atipica. In loc sa-i informeze despre eveniment, aceasta i-a anuntat ca nu vrea sa-i vada la ceremonie.Mireasa a  fost abuzata de familie atunci cand era mica si la varsta de 16 ani a fugit de acasa. Insa, dupa mai multi ani, a gasit o metoda inedita prin care sa se razbune pe cei care i-au oferit o copilarie groaznica, conform reddit.com.

Tanara a aflat de la alti membri ai familiei sale ca mama si tatal ei doresc sa vină la nunta, asa ca s-a hotarat sa le trimită o invitatie. Mesajul insa este unul pe care niciun parinte nu ar dori sa-l citeasca.

"Impreuna cu rudele si prietenii nostri, Alex si Alyssa ar dori sa va invite sa acceptati fericirea noastra, chiar daca va creaza amaraciune si stiti ca iritarea este reciproca, cum noi o sa va ignoram complet si vom celebra casatoria fara voi. Va fi o ceremonie frumoasa cu tort, mancare si veselie generala. Si voi nu sunteti invitati. Pentru ca duceti-va dracului, de aceea", a scris viitoarea mireasa pe invitatia trimisa parintilor.

loading...
Share Google+ Pinterest