Delicios! Invata sa faci clatite de post! E simplu!

Chiar daca este post, nu inseamna ca nu te pot rasfata cu desertul tau preferat. Clatitele de post sunt la fel de gustoase.

Ingrediente: 

5 linguri faina, 
5 linguri apa minerala (sau sifon), 
3 linguri ulei, 
1 lingura zahar tos,
1 lingurita sare, 
1 lingurita zahar pudra,gem de fructe, peltea, dulceata, nuci fierte si tocate (pentru umplut).

Mod de preparare: 

Din ulei, zahar tos si sifon se face un amestec ce se bate bine, apoi se adauga sarea si faina si se bate in continuare, astfel incat sa rezulte o compozitie semilichida, ca o smantana subtire. Intr-o tigaie se pune putin ulei, se coc apoi foile de clatite (la clatitele de post, acestea se fac mai groase, coca fiind fragila). Se coc pe fiecare parte, apoi se pune gem de fructe si se ruleaza. Se presara zahar pudra.

loading...
Share Google+ Pinterest