Pandispan delicios cu lamaie si iaurt grecesc! Este delicioasa!

In aceasta reteta de pandispan, iaurtul grecesc inlocuieste untul pentru a scapa de grasimile saturate.

Ingrediente

2 oua mari
225g zahar
225g iaurt grecesc
coaja de la trei lamai
100g de migdale fara coaja
150g faina cu factor de crestere
1 lingurita de praf de copt

Pentru sirop

Sucul de la 5 lamai
150g de zahar
zmeura pentru decor

Preparare

Preincalzeste cuptorul. Bate ouale si zaharul pana cand obtii o compozitie galbena si pufoasa. Intr-un vas separat combina iaurtul, coaja de lamaie si un pic de sare.

Separat, macina migdalele si adauga-le intr-un al treilea vas, alaturi de praful de copt si faina.

Pune amestecul de iaurt in amestecul de oua, apoi adauga amestecul de faina. Pune in tava si coace 40 de minute.

Pentru glazura, incalzeste sucul de lamaie intr-o tigaie mica, apoi pune zaharul. Adauga peste prajitura si decoreaza cu zmeura.

Sursa: womanandhome.com

loading...
Share Google+ Pinterest