Top 3 zodii care vor sa isi insele partenerii

Exista zodii pe care spiritul aventuros si plictiseala le face sa insele. Si nu doar o data, ci ori de cate ori simt ca relatia devine monotona.

 

Acest top al zodiilor care isi doresc sa insele este cam un top al zodiilor care chiar ajung sa insele.

Berbec

Un Berbec isi doreste sa insele atunci cand partenerul nu ii ofera adrenalina necesara. Sunt foarte energici, activi sexual, exhibitionisti. Asa ca, daca esti mai traditionalista, nu ai nicio sansa cu un Berbec. Nu numai ca isi va dori sa insele, ci chiar o va face.

Leu

Leii isi doresc sa insele atunci cand aventura dispare, cand activitatea sexuala nu mai e la fel, cand le este ingradita libertatea, cand celalalt nu ii ofera atentia necesara. Leul reprezinta aventura in persoana, caci nevoia de adrenalina e fara margini.

Scorpion

Au o sexualitate si o imaginatie debordante, asa ca sunt foarte predispusi sa calce stramb daca nu le mentii interesul viu. Pe langa complexitate, trebuie sa te arati si sa fii foarte fidela. Scorpionii sunt misteriosi, foarte pasionali si seducatori, asa ca tentatiile vor fi la orice pas. Depinde de tine cum il tratezi daca vrei sa nu isi doreasca sa insele.

loading...
Share Google+ Pinterest