Top 6 zodii care isi doresc o relatie serioasa

Cand vine vorba de dragoste, unii sunt mai norocosi decat altii, insa, mai devreme sau mai tarziu, ne va veni randul la fiecare dintre noi; trebuie doar sa avem rabdare. Am alcatuit in randurile ce urmeaza, un top 6 al acelor zodii, ce-si doresc o relatie serioasa, pentru a vedea daca partenerul actual face parte dintre ele, sau chiar sa ni-l alegem pe urmatorul in functie de informatiile de mai jos.

 

Taur

Sunteti firi norocoase in ceea ce priveste iubirea, fiind guvernati de Venus. Sunteti mereu optimiste si indiferent de modul in care ati terminat o relatie sau ati fost refuzata, in mod clar sperati la mai bine si nu va demoralizati usor. Sunteti adepta relatiilor de durata pentru ca va doriti o persoana alaturi, careia sa-i oferiti tot timpul afectiunea dumneavoastra.


Balanta

Sunteti vesela si optimista si aveti un farmec aparte, lucru ce atrage foarte multi parteneri. Preferati stabilitatea, cu toate ca uneori mai flirtati nevinovat si mai trageti cu ochiul in alte colturi; doriti doar sa mai condimentati putin relatia.

Scorpion

Sunteti persoane linistite chiar daca ascundeti o personalitate mai mult decat puternica si uneori intimidanta iar acest mister al dumneavoastra atrage partenerii. Va doriti mereu ceva serios deoarece nu va plac jumatatile de masura. Ori totul, ori nimic. Chiar daca aveti o relatie stabila, va mai place ca uneori sa va mai jucati cu focul si sa intrati in unele belele, dar mereu va intoarceti acasa, in bratele partenerului, care bineinteles, va intelege, scrie yve.ro.

Sagetator

Nativii acestei zodii sunt persoane creative, curioase, energice si sociabile. Le plac relatiile de durata pentru ca doresc sa aiba mereu o persoana de incredere cu care sa impartaseasca si bune si rele. Daca li se greseste, iarta destul de usor, iar pana a avea relatia dorita, vor avea parte de mai multe aventuri. Sunt spontani si se afla mai mereu in locul potrivit pentru a intalni parteneri potriviti.

Capricorn

Impresionati sexul opus prin hotararea si incapatanarea de care dati dovada in luarea deciziilor. Sunteti maturi si acest lucru, va creste respectul in ochii partenerului. Capricornii, mereu sunt inconjurati de parteneri, deoarece acestia stiu sa-si respecte juramintele si sunt de incredere. Nu sunt falsi si isi doresc o relatie serioasa, reala si lipsita de orice fel de interese.

Varsator

Sunteti firi foarte sensibile si puneti pe primul loc fericirea partenerului si acest lucru atrage foarte mult. Aveti un simt al umorului dezvoltat, sunteti optimista si sociabila, asa ca veti merge la foarte multe evenimente si veti fi inconjurat in permanenta de parteneri. Insa, le plac relatiile serioase si vor face orice pentru a-i tine in suspans pe parteneri, pentru a le face surprize si a mentine flacara vie, deoarece urasc rutina si obisnuinta.

loading...
Share Google+ Pinterest