Zodii care fac cele mai urate crize de gelozie

Iata mai jos zodiile care fac cele mai urate crize de gelozie, evident, nu este neaparat sa fie asa, exista mereu exceptii de la regula.

 

Berbec

Este o fire foarte orgolioasa si precisa. ii place sa i se faca avansuri, sa fie in centrul atenției, iar în relație să aibă controlul total. Dacă cineva se ia de persoana iubită, va face urât, dar dacă persoana iubită face urât când i se fac avansuri, nu îi place. 

Taur

Nici nu se gandeste că poate fi înșelat, atât de sigur este pe el. vrea stabilitate, vrea înțelegere și prosperitate. Dacă îndrăznește cineva să se ia de ce este al lui, face urât. Dacă află că este înșelat, face și mai urât.

Gemeni

Acesti nativi nu sunt prea geloși, de altfel, își doresc relații mai lejere și mult spațiu. În cazul în care află că este înșelat sau bănuiește ceva, va trata foarte diplomat, precum îi este felul. Preferă discuții pe subiect, mai bine decât crize de gelozie.

Rac

Deși este posesiv, nu lasă să se vadă acest lucru despre el. Merge pe încredere foarte mult și nu se gândește că poate fi înșelat. Dacă se întâmplă, toată viața lui interioară este dată peste cap și va fi atât de rănit că nu i se va șterge niciodată din suflet.

Leu

Iubirea de sine, demnitatea și dorința de a controla sunt prea mari pentru ca acest semn din Zodiac să fie liniștit când vine vorba de înșelare sau minciună. Îi place să i se acorde multă atenție și în relație nu vrea să se apropie nimeni prea mult de partenerul său.

Fecioara

Este extremistă la propriu când vine vorba de încredere. Dacă te suspectează că ai încercat să înșeli sau că te-ai gândit și la altceva, își va pierde încrederea și cu greu o vei putea liniști. Nu vei avea parte de crize la propriu, dar sigur îți va analiza toate motivele și intențiile de înșelare, va analiza tot ce a făcut greșit în relație și îți va da argumentele ca să te facă să vezi că are dreptate. Apoi, te va face să crezi că te-a iertat, dar să nu te aștepți să uite.

Balanta 

Este un partener capabil de sprijin și înțelegere. Nu îi place să depindă de cineva și detestă gelozia. Dacă, totuși, o încearcă sentimente de gelozie, o să facă tot posibilul să se convingă că nu este bine ce face. Dacă simte că partenerul profită de bunul ei simț, va face foarte urât, dar doar pentru că s-a profitat de ea. 

Scorpion

Nativii din aceasta zodie fac parte din categoria extrem de geloși. Te va înștiința de la bun început că este o persoană geloasă, că nu vrea motive să se dezlănțuie și că vrea să fie înțeles în ceea ce privește dorința lui de a poseda tot ce îi place.

Sagetator

Este gelos, dar nu arată. Se consumă mult pe interior, dar nu va lăsa niciodată să iasă balaurul la exterior. Nu va ierta tentativele de înșelare, este mult prea sensibil. Oricum, atunci când partenerul vrea să îi testeze dragostea, este foarte posibil să descopere lucruri foarte interesante, inclusiv părți urâte ale temperamentului său.

Capricorn

Rar îți va spune ce sentimente are, deci ascunde bine și gelozia. Dacă este gelos, va trece repede peste acest sentiment, își doresc pace, armonie și înțelegere. Dacă este înșelat, pleacă liniștit și nu se mai întoarce.

Varsator

Este rareori gelos, dar atunci când este, face orice ca partenerul să nu plece de lângă el. Dacă totuși își pierde răbdarea, va face destul de urât. Oricum, îi trece repede și merge mai departe liniștit.

Pesti

Acestia cer atenție de la partener, sunt foarte loiali și așteaptă același lucru de la partener. Dacă devin suspicioși, pot aluneca repede în extrema cealaltă. Dacă sunt înșelați, suferă foarte mult și uită greu. Cu toate acestea, sunt gata să o ia de la capăt cu altă relație, în care vor fi la fel de încrezători.

loading...
Share Google+ Pinterest