Cat de scurt esti tunsa in aceasta vara? Uite ce spune asta despre personalitatea ta

Fie ca il porti pana la ureche sau la umeri, fie ca este lung, mediu sau scurt, parul poate spune multe despre trasaturile care te definesc.

Par foarte scurt sau bob scurt - Este increzatoare, sociabila si o persoana foarte placuta. Iti faci usor noi prieteni. Iti plac joburile care pun accentul pe inteligenta. Ai control asupra actelor tale, desi uneor actionezi fara sa gandesti.

Bob lung sau tunsoare deasupra umerilor - Esti o persoana directa care spune intotdeauna adevarul, chiar daca doare. Reusesti sa iti gasesti echilibrul intre viata personala si cea profesionala. Esti organizata si nu suporti rutina. Nu ai complexe si iti place sa experimentezi lucruri noi.

Tunsoare pana la nivelul umerilor - Esti fericita cu aspectul tau feminin, elegant si sofisticat. Iti place sa vorbesti si atragi multe persoane in jurul tau. Iti plac provocarile si proiectele noi.

Par lung - Esti atenta, rabdatoare si visatoare. Cauti relatii pe termen lung si lupti pentru visele tale. De obicei, obtii tot ce iti doresti.

loading...
Share Google+ Pinterest