Alege o pana si afla ce spune despre personalitatea ta

Oamenii de stiinta au studiat psihologia umana de-a lungul timpului. Recent au dezvaluit un test bazat pe teoria formei, care iti poate spune mai multe despre tine.

In imagine sunt prezentate cinci pene. Alege una dintre ele si vezi ce spune despre tine.

Pana 1 - Esti o persoana pasnica si armonioasa care prefera sa ramana tacuta. Iti place sa ii ajuti pe cei din jur si iti oferi mereu sprijinul celor care au nevoie de tine. Interactionezi usor cu lumea, chiar daca preferi persoane care au aceleasi gusturi ca tine. Este prietenoasa si populara.

Pana 2 - Esti o persoana adaptabila care invata cu usurinta. Esti o perfectionista care incearca sa ofere tot ce are mai bun. Este foarte tenace si iti place sa petreci timp cu prietenii tai. Insa, cateodata, ai nevoie si de timp singura. Izolarea te ajuta sa meditezi.

Pana 3 - Este independenta si aventuroasa. Nu iti este frica sa dai gres atunci cand pleci in urmarirea viselor tale. Crezi ca se poate invata din esec si esti un lider talentat. Ar trebui sa fii mai atenta cand iti alegi prietenii.

Pana 4 - Ai un caracter puternic si o imaginatie bogata. Esti greu de pacalit pentru ca ai o logica puternica. Esti tipul de persoana care cauta perfectiunea in orice. 

Pana 5 - Esti o persoana cu multa imaginatie si creativitate. Frica de esec te face insa sa nu functionezi la capacitate maxima si te impiedica sa evoluezi. Esti perfectionista si iti doresti tot ce e mai bine pentru tine si pentru cei din jur.

loading...
Share Google+ Pinterest