Ce inseamna cand visezi inel?

Ce insemna acest vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Inel". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Daca in vis gasesti un inel, inseamna ca in viitorul apropiat vei intalni o persoana de care este foarte posibil sa te indragostesti cu adevarat. Pe de alta parte, daca visezi ca pierzi un inel, te poti astepta sa te certi cu persoana de langa tine.

Daca visezi ca primesti un inel in dar, inseamna ca vei avea un conflict cu persoana iubita. S-ar putea sa te indoiesti de fidelitatea partenerului de viata si acest fapt va atrage multe neplaceri.

Daca visezi un inel cu piatra, inseamna ca vei avea parte de cateva evenimente fericite in viata de zi cu zi. Norocul ar putea sa-ti surada pe toate planurile asa ca nu ai nimic altceva de facut decat sa profiti de sansele aparute.

Daca visezi un inel de aur, inseamna ca viata ta va fi una foarte linistita, plina de momente frumoase, dar nu vei avea parte de confortul financiar pe care ti-l doresti. Oricum, fericirea nu se rezuma la bani.

Daca visezi ca porti un inel care te strage, inseamna ca vei pierde niste bani. Iti vei face datorii, vei cheltui necontrolat. Acest vis te mai poate anunta de o eventuala afectiune medicala.

 

loading...
Share Google+ Pinterest