Facuta praf in timp ce proba rochia de mireasa! Matusa i-a spus ca arata ca un "jucator de rugby cu picioare grase"

Cumparatul rochiei de mireasa trebuie sa fie o ocazie fericita pentru toate viitoarele mirese. Inca acesta nu este cazul.
 

Jordan Constable, o femeie in varsta de 22 de ani din Redhill, a avut parte de o experienta ingrozitoare atunci cand a decis sa isi ia si matusa la shopping.

Anna Marie De-Castro, care a fost logodita timp de cinci ani insa nu s-a casatorit niciodata, a spus ca a trebuit sa spuna care este parerea sa sincera. Comentariile sale au fost insa destul de negative, fancand-o pe viitoarea mireasa sa planga.

In timp ce Jordan proba mai multe rochii, Anna Marie a inceput sa fie din ce in ce mai nepoliticoasa si chiar si-a numit nepoata grasa.

Cand Jordan a probat o rochie de 1600 de lire sterline de la Christine Dando, a recunoscut ca nu era sigura ca stilul de printesa o prinde. Insa matusa i-a spus ca ii face "Umeri de jucatori de rugby".

Atunci cand a ales o rochie de sirena, Anne Marie s-a dezlantuit. "Ma intorc la ideea de jucator de rugby cand iti vad picioarele in rochia asta. Arati grasa", a spus femeia. 

Cu toate acestea, Jordan a ales a treia rochie pe care a probat-o, un Christine Dano de 1600 lire sterline.

loading...
Share Google+ Pinterest