I-a ruinat ziua! Mireasa asta a plans in ziua nuntii dupa ce mierele i-a conceput o rochie ieftina iar el a plecat sa distreze in Marbella!

O viitoare mireasa a regretat faptul ca si-a lasat sotul sa le planifice nunta cu mai putin bani, dupa ce acesta a decis sa conceapa chiar el rochia de mireasa. 

Ryan, un profesor in varsta de 24 de ani din Kent, a crezut ca este indeajuns de priceput pentru a crea o rochie de mireasa logodnicei sale, Maria. 

A rugat o croitoreasa locala sa il ajute si i-a dat toate instructiunile pentru rochia transparenta in talie si decorata cu diamante, insa Maria nu a fost deloc multumita.

Ryan a cerut un corset scurt care sa-i puna miresei in evidenta decolteul si o fusta cu atat de mult volum incat parea sa explodeze. In plus, a ales nuante de roz deschis si albastru pentru a se asorta cu cravata lui. 

Mirele a folosit doar o parte mica din bugetul de 14.000 de lire sterline pentru a concepe rochia.

In plus, Maria si-a dorit o nunta traditionala catolica la biserica, urmata de o receptie. Insa Ryan a decis sa aiba o nunta cu tema "Inapoi la scoala", cumparand domnisoarelor de onoare costume cu 15 lire.

Cu toate acestea, barbatul a cheltuit 1500 de lire sterline pentru o petrecere de burlaci in Marbella.

loading...
Share Google+ Pinterest