Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies.

Prajitura pitigoi, cu gem si bezea. Reteta delicioasa

Aceasta reteta este delicioasa si foarte usor de preparat. Uite ce ai de facut.

Ingrediente: 

Faina 200 g, 
margarina 200 g, 
zahar pudra 250 g, 
oua 3, 
bicarbonat 1 varf de lingurita, 
lamaie 1/2, 
marmelada 3 linguri.

Mod de preparare: 

Se framanta o coca din faina, margarina, 100 g zahar, 3 galbenusuri si bicarbonat. Se intinde o foaie, se aseaza intr-o tava unsa si se da la cuptor. Cand este aproape gata, se intinde, deasupra, un strat de marmelada, apoi cele 3 albusuri, batute spuma cu 150 g zahar si zeama de lamaie. Se da prajitura, din nou, la cuptor pana se intareste albusul.

loading...
Share Google+ Pinterest