Ce spune pozitia in care dormi alaturi de partener despre relatia voastra

Pozitia in care dormi alaturi de partener poate da o multime de indicii despre felul in care va simtiti unul fata de celalalt in relatie.
 


Iata o lista cu cele mai comune pozitii in care cuplurilor le place sa adoarma si ce inseamna fiecare in parte.

Imbratisarea

Este cea mai intima pozitie de somn. Aceasta este prezenta, de regula, la inceputul relatiilor, atunci cand sentimentele intre cei doi sunt intense, potrivit feminis.ro.

Femeia isi sprijina capul pe bratul barbatului

Aceasta pozitie arata foarte clar ca cei doi functioneaza precum o echipa. Ei se completeaza si se sustin reciproc, relatia lor fiind bazata pe incredere fara limite.

Dormitul la distanta, cu fata unul spre celalalt

Aceasta pozitie este adoptata de catre cuplurile care au o relatie de multi ani, in care exista un echilibru perfect intre cei doi parteneri. Cei care dorm intr-o asemenea pozitie au incredere unul in celalalt si isi ofera libertate.

Dormitul la distanta, cu spatele unul la celalalt

Partenerii sunt spate in spate, insa nu se ating, unul stand intr-o parte a patului, celalalt in partea opusa. Asta inseamna ca amandoi prefera sa doarma confortabil si sa lase gesturile prin care isi manifesta afectiunea pentru timpul zilei.

Imbratisarea picioarelor

Aceasta pozitie poate insemna doua lucruri total diferite. In primul caz este vorba despre parteneri care se tem sa isi arate afectiunea si o fac doar "accidental". Iar in cea de-a doua situatie, este vorba despre un cuplu bine sudat, in care partenerii nu mai au secrete unul fata de celalalt si nu se mai jeneaza in nicio situatie.

Femeia isi imbratiseaza partenerul

Este prima pozitie insa, de aceasta data, inversata. Femeia strange in brate barbatul care i-a intors spatele. Aceasta pozitie arata ca barbatul cere atentia partenerei si simte nevoia sa ii se declare dragostea.

loading...
Share Google+ Pinterest