Semne ca esti exagerat de gelos in cuplu. Ce te da de gol

In multe cupluri, gelozia unui dintre parteneri depaseste limitele "admise" de celalalt, ducand, in timp, la cearta sau chiar la destramarea relatiei.Iata cateva semne ca esti mai gelos decat ar trebui.


1. Obiceiurile lui/ei pe retelele de social media te sperie

Daca verifici un prieten sau o prietena noua adaugata pe Facebook imediat dupa ce partenerul a dat accept, este un semn clar ca esti si geloasa, si posesiva.

2. Îl/O urmaresti

Te uiti mereu de unde se logheaza pe net daca are functionalitatea “location” activata, faci vizite neanuntate la locul lui de munca sau treci “pur intamplator” prin zona atunci cand iese in oras cu niste prieteni sau cu niste colegi de serviciu? E clar sa suferi de gelozie si de posesivitate, iar astfel de gesturi o sa-ti afecteze fara doar si poate relatia.

3. Relatia pe care o are partenerul cu telefonul mobil te deranjeaza

Chiar daca nu stai sa ii cauti in telefon, faptul ca atunci cand raspunde la un apel sau la un mesaj se indeparteaza usor de tine te scoate din sarite. Poate fi, intr-adevar, vorba de o incercare de a se ascunde sau poate, pur si simplu, asa s-a obisnuit in mediul sau profesional. Oricum ar fi, nu este indicat sa dai curs geloziei si posesivitatii fara sa ai o dovada clara a posibilei infidelitati, iar faptul ca se indeparteaza de tine cand vorbeste la telefon nu este un motiv pentru a actiona impulsiv.


 

loading...
Share Google+ Pinterest