Cea mai buna metoda de slabire. Cum scapi de grasimea de pe coapse in 10 minute

Studiile recente arata ca femeile tind sa acumuleze grasime pe coapse pentru ca aceasta este necesara in hranirea copilului in timpul gestatiei si imediat dupa nastere. Indiferent care ar fi motivul pentru care ai pus cativa centimetri in aceasta zona, incearca exercitiile de mai jos pentru a ajunge la o silueta de vis.
 

 


Se spune ca femeile cu grasime pe coapse dau nastere unor copii mai inteligenti, avand in vedere ca au “depozite” ce asigura o hrana bogata pentru acestia, insa cu siguranta nu-ti doresti sa nu mai incapi in pantalonii preferati, asa ca nu strica sa faci putin sport pentru a reduce din grosimea coapselor.

Asadar, pentru a scapa de grasimea de pe coapse este suficient ca zilnic sa faci o serie de exercitii dedicate acestei zone, timp de 10 minute pe zi. 

Miscarile sunt usor de facut acasa si au efecte foarte rapide. Slabirea la nivelul coapselor presupune si un redim alimentar adecvat. 

Astfel, este interzis consumul de zahar si produse de panificatie si este incurajat consumul de legume verzi, rosii, nuci si alune. Sucurile acidulate si cafeaua ar trebui evitate si ar trebui sa consumat mult ceai verde.

loading...
Share Google+ Pinterest