Cum sa scapi de 10 kilograme intr-o saptamana

 

Concediul se apropie si foarte multe femei incep sa fie tot mai preocupate de aspectul fizic. Ce trebuie sa faci daca iti doresti sa slabesti rapid.

Dieta pe care ti-o propunem te ajuta sa scapi de 10 kilograme in 7 zile. Aceasta cura de slabire este ideala pentru persoanele care nu pot tine o dieta lunga. Tot ce trebuie sa faci este sa mananci altceva in fiecare zi, timp de o saptamana.

Ce meniu trebuie sa respecti pentru a slabi rapid

Ziua 1 -  mananca fructe (nu adauga zahar peste ele si nu le prepara termic). Noi iti recomandam pepenele, cu ajutorul lui poti slabi cel mai repede.

Ziua 2 - mananca legume crude sau fierte. Ai voie un sigur cartof in aceasta zi. Iar daca legumele nu au gust si nu le poti manca, adauga un strop de oregano.

Ziua 3 - mananca fructele si legumele alese in primele doua zile, combinate, insa exclude cartoful.

Ziua 4 - mananca 6 banane pe tot parcursul zilei, iar una dintre mese poti consuma o supa din rosii, ceapa, usturoi si ardei iute.

Ziua 5 - in ziua cu numarul 5 ai voie sa consumi branza cottage, rosii (nu mai mult de 4 rosii) si soia. Bea cel putin 4 litri de apa.

Ziua 6 - ai voie sa mananci branza cottage, supa si legume.

Ziua 7 - consuma un pahar de suc proaspat de fructe, o cana de orez fiert si cat mai multe legume. Bea multa apa pentru a te asigura ca elimini toxinele.
 

loading...
Share Google+ Pinterest